ΧΡΥΣΑΛΙΑ


Χρυσαλία

(φωτ. Χρυσαλία)

Χρυσαλία (κατά κόσμον: Χρύσα Κουτρουμάνου)
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982.

Καλλιτεχνικές Σπουδές
2008
: Απόφοιτη του τμήματος "Διακόσμηση - Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων" του Τομέα Εφαρμοσμένων & Καλών Τεχνών του Ι.Ι.Ε.Κ. Δομή.
2006 - 2007: Παρακολούθηση εξαμηνιαίου σεμιναρίου Φωτογραφίας, που διοργάνωσε ο Τομέας Εφαρμοσμένων & Καλών Τεχνών του Ι.Ι.Ε.Κ. Δομή.
2007: Παρακολούθηση σεμιναρίου Σκηνογραφίας που διοργάνωσε ο Τομέας Εφαρμοσμένων & Καλών Τεχνών του Ι.Ι.Ε.Κ. Δομή. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ελευθέρου Σχεδίου & Ζωγραφικής στο Κέντρο Τεχνών "Πλάκας".

Εκθέσεις
Ιούνιος 2007
: Συμμετοχή στην Έκθεση Φωτογραφίας "Τα Νεοκλασικά Κτίρια Αθήνας", που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο της Δανίας στην Πλάκα στα πλαίσια του Eco Festival 2007.
Σεπτέμβριος 2007: Συμμετοχή στην Έκθεση Φωτογραφίας "Αφηγήσεις" στο Βιβλιοπωλείο "Ιανός" με τέσσερις συμμετοχές, δύο από τις οποίες είχαν θέμα τη φωτογραφία χορού.
Μάιος 2008: Συμμετοχή στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας για νέους "Τρία κλικ πάνω σε ένα θέμα". Επιλογή για την ανάρτηση των 20 καλύτερων συμμετοχών του διαγωνισμού.

Επαγγελματική Εμπειρία
Οκτώβριος 2007 - Σήμερα
: Freelance φωτογράφος και εξωτερικός συνεργάτης εντύπων για θέματα κυρίως σε σχέση με το χορό και το θέατρο.

"Κάθε παράσταση που φωτογραφίζω είναι μία καινούρια εμπειρία για μένα. Είναι ένας καινούριος κόσμος, μέσα από τον οποίο ανακαλύπτω τη φωτογραφία ξανά από την αρχή και μέσα από αυτή πτυχές του εαυτού μου και συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν".
περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...


Στο 14ο τεύχος του περιοδικού ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ δημοσιεύονται φωτογραφίες και κείμενό της

     
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - τριμηνιαίο μονοθεματικό περιοδικό φωτογραφίας

διεύθυνση: ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΤΘ 1613, ΤΚ 19003, Πόρτο Ράφτη   -   email: info@antilipseis.gr

© περιοδικό ΑντιΛήψεις, 2005-2008