ΓΙΩΤΑ ΠΑΤΗΡΗ


Γιώτα Πατήρη

(φωτ. άγνωστος)

Η Γιώτα Πατήρη αποφοίτησε από το Τμήμα Φωτογραφίας του ΤΕΙ της Αθήνας το 1996. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, Μaster of Science στα Διαδραστικά Πολυμέσα από το πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου.
Εργάστηκε στη Γαλλική Σχολή Αθηνών σαν φωτογράφος από το 1996 μέχρι το 2001. Στη συνέχεια, μέχρι και σήμερα, εργάζεται στον ίδιο χώρο σαν webmaster και δημιουργός της ιστοσελίδας της Σχολής. Μέρος της δουλειάς της είναι ο σχεδιασμός του interface του Intranet και διαφόρων πολυμεσικών εφαρμογών χρήσιμων στην οργάνωση και παρουσίαση των επιστημονικών δραστηριοτήτων του ιδρύματος.
Συνεργάζεται στενά με το τμήμα εκδόσεων και το φωτογραφικό αρχείο της Σχολής, σε εργασίες ψηφιοποίησης και επεξεργασίας φωτογραφικού αρχειακού υλικού, καθώς επίσης και με τη βιβλιοθήκη και το αρχείο χειρογράφων.
Από το 2000 μέχρι το 2004 έχει διδάξει στο Omiros College τη χρήση των λογισμικών Macromedia Director, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash, Adobe Photoshop και Adobe Illustrator, καθώς και τα θεωρητικά μαθήματα Human Computer Interaction, Multimedia Design and Production, Programming of Interactive Media. Υπήρξε μέλος της ομάδας οργάνωσης του προγράμματος σπουδών πολλών κατευθύνσεων του Omiros College και για το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 ήταν Pathway leader στο Multimedia Course.
Από το 2005 μέχρι το 2009 εργάστηκε σαν εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών διδάσκοντας το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος Διαχείρηση Φωτογραφικών Αρχείων και Πολυμέσων.
περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...


Στο τεύχος 23 του περιοδικού ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ δημοσιεύεται κείμενό της

     
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - τριμηνιαίο μονοθεματικό περιοδικό φωτογραφίας

διεύθυνση: ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΤΘ 1613, ΤΚ 19003, Πόρτο Ράφτη   -   email: info@antilipseis.gr

© περιοδικό ΑντιΛήψεις, 2005-2011