ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ


Ειρήνη Μιχοπούλου

(φωτ. Ειρήνη Μιχοπούλου)

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972.
Τελείωσε το Ε.Π.Λύκειο με ειδίκευση στη γραφιστική. Μετά απο εργασία ως γραφίστρια την κερδίζει η φωτογραφία. Σπούδασε φωτογραφία στο Εργαστήριο Ελευθέρων σπουδών Ε.Μ.Ε.Φ, στη Σχολή Φωτογραφίας Ε.S.P και στη συνέχεια στο ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. φωτογραφίας Leica Academy.
Η δουλειά της (φωτογραφική και γραφιστική) εχει δημοσιευτεί σε πολλά έντυπα όπως: Μήνας φωτογραφίας-Βιβλίο, Βήμα-εφημερίδα, Τα Νέα- εφημερίδα, Φωτογράφος-περιοδικό, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία-εφημερίδα, Φωτογραφία-περιοδικό. Eχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις Γραφιστικής και Φωτογραφίας καθώς και στην 4η, 5η, και 6η Εκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων.
Εχει εκθέσει ατομικά στα πλαίσια της Φωτογραφικής Συγκυρίας (Θεσσαλονίκη) και στη Gallery-restaurant «Θίασος» (Αθήνα). Η σειρά της -καλλιτεχνικά still life- βρισκεται σε μόνιμη εκθεση στο Fine Palate studio (Σiγκαπούρη, Ασία). Εχει ταξιδέψει σε Ασία και Ευρώπη είτε για δουλειά ειτε φωτογραφίζοντας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως φωτογράφος (ελεύθερος επαγγελματίας) σε τομείς όπως Πορτραίτα, Θέατρο, Μόδα, Interiors και Καλλιτεχνική φωτογραφία.
περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...
και περισσότερα...


Στο 3ο τεύχος του περιοδικού ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ δημοσιεύονται φωτογραφίες και κείμενό της

     
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - τριμηνιαίο μονοθεματικό περιοδικό φωτογραφίας

διεύθυνση: ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΤΘ 1613, ΤΚ 19003, Πόρτο Ράφτη - fax: (+30) 2299049244 - email: info@antilipseis.gr

© περιοδικό ΑντιΛήψεις, 2005-2007